Capsolve kondigt verbeterd onderzoeksprogramma en industriediensten aan

Inkopers van horecasoftware en technologie hebben nu zes gratis onderzoeksrapporten naast het standaardonderzoek van Capsolve.

Nokomis, FL 8/6/2020 – Capsolve, een toonaangevende leverancier van onderzoek en diensten, heeft zijn eerste reeks onderzoeksrapporten uitgebracht als een gratis hulpmiddel voor de industrie. De rapporten bevatten een overzicht van de software, diensten en apparatuur die aanwezig zijn binnen de categorieën Centrale Reserveringen, Verkoop & Catering, Inkomstenbeheer, COVID-19 Mitigatie, Digitaal Bestellen en Mobiel. Als onderdeel van Capsolve's complete onderzoeksprogramma kunnen vragen worden gesteld voor bijna elke categorie van interesse, zoals PMS, POS en de vele andere die worden weergegeven in de Capsolve Industry Solution Maps.

Bekijk het onderzoek

Sinds het begin van het jaar heeft Capsolve zijn onderzoeksdatabase van leveranciers met meer dan 150 per maand uitgebreid. De database bevat nu duizenden oplossingen ten behoeve van de kernindustrieën en brandstofevaluatie- en RFP-cycli. Het onderzoek ondersteunt meerdere functies in organisaties en begeleidt bedrijven naar de meest effectieve mogelijkheden bij het oplossen van hun gewenste capaciteiten.

Dit onderzoek verrijkt de waarde van Capsolve's op diensten gebaseerde aanbod en zet nieuwe projecten aan tot actie, of klanten nu een reeks mogelijkheden en bedrijfsprocessen willen vereenvoudigen of verbeteren. Deze plannings- en implementatieservices zijn nuttig voor zowel kopers als verkopers. Kopers, adviseurs en agentschappen kunnen Capsolve's professionele beoordelingen aanvragen voor een of meer oplossingen om evaluatie- en aankoopbeslissingen te vergemakkelijken. Proactieve verkopers zijn welkom om dit vooraf met Capsolve te creëren als aanvulling op hun eigen marketingmateriaal. Kopers kunnen ook toegang krijgen tot Capsolve's roadmap-planningsservices en hen als onderdeel van het klantteam verschillende facetten van de projectimplementatie laten coördineren.

Capsolve brengt zijn expertise op het gebied van onderzoek, planning en implementatie naar projectteamdeelnemers op alle niveaus binnen hotel-, restaurant-, vakantieverhuur- en golfindustriebedrijven. Of de klanten van Capsolve of hun klanten de aankoop doen, het onderzoek van Capsolve helpt bij het beoordelen van mogelijke acties en het stroomlijnen van de levenscyclus van projecten, terwijl het ook een haalbaarheidscontrole voor belanghebbenden creëert.

Het managen van de trichotomie van het optimaal benutten van middelen, het aanpassen van je bedrijf en ijverig investeren in de toekomst vat de naam van het spel nu samen voor veel bedrijven. Vertrouwen op het onderzoek van Capsolve of het inhuren van zijn expertise verzekert uw directieteam, eigenaren en bestuursleden dat de juiste due diligence wordt uitgevoerd bij het selecteren van leveranciers. "Het onderzoek en de diensten van Capsolve verkorten de tijd om oplossingspaden te evalueren, terwijl tegelijkertijd de risico's worden verminderd en het succes van projecten wordt vergroot", aldus de CEO van Capsolve, Tim Henthorn.