Oplossingsessentie: productportfolio en professionele beoordeling van Shiji Group

Afbeelding: Gorodenkoff/Shutterstock.com

Capsolve kondigt zijn professionele beoordeling van de productportfolio van Shiji Group aan.

Einführung

Het Amerikaanse hoofdkantoor van Shiji Group, gevestigd in Atlanta, Georgia, heeft Capsolve opdracht gegeven voor een professionele beoordeling van hun productportfolio. De producten die in de review worden behandeld, zijn: IcePortal, Shiji Distribution Solutions, Shiji Enterprise Platform, Infrasys, Concept Golf & Spa, ReviewPro, MyCheck en Shiji Payment Solutions. De producten vertegenwoordigen een indrukwekkende reeks toonaangevende oplossingen op verschillende plaatsen in hun productlevenscyclus, waardoor hotels, restaurants, spa's en golfbanen extra keuzemogelijkheden krijgen in de vorm van goed ontworpen software.

Professionele beoordelingsdoelen

De recensie beantwoordt vragen over hoe de producten de belangrijkste mogelijkheden van hun respectievelijke categorie aanpakken en gaat dieper in op het unieke karakter van elke oplossing. Waar mogelijk biedt het context van het omringende ecosysteem. Ten slotte onderzoekt de recensie bepaalde facetten van hoe de producten in combinatie met elkaar werken.

De Professional Review is ontworpen om in te gaan op de details van elke oplossing en om geselecteerde gebieden te benadrukken van hoe elk waarde creëert voor bedrijven. Het werpt een licht op hoe de productportfolio meer dekt dan de standaardset behoeften van de meeste bedrijven, waarbij men zich even realiseert dat elke locatie uniek is en vaak een creatieve combinatie van functies, producten en diensten heeft die de zakelijke en gastervaring bepalen. De volgende oplossingskaart toont de volledigheid van de productportfolio van Shiji Group. In combinatie met hun groeiende partnerecosysteem, wordt het duidelijk dat Shiji Group een nogal strategische set software- en technologieactiva heeft gecreëerd ten behoeve van haar klanten.

Bekijk de volledige oplossingskaart in de Professional Review

Zoals blijkt uit de oplossingskaart, dekt de combinatie van producten en partners veel meer dan de meeste categorieën. Hoewel de details binnen elke categorie belangrijk zijn, is dit een ongelooflijke hoeveelheid dekking die beschikbaar is bij één bedrijf.

De productportfolio

De volgende producten worden behandeld in deze professionele recensie en zijn verweven met categoriegerelateerde marktinformatie, die bekend zou moeten zijn bij Capsolve-abonnees, om context te bieden aan hotelbedrijven die een aankoop overwegen.

Content Distribution: IcePortal

Met deze oplossing kunnen hotels, merken en ketens hun eigendomsinhoud efficiënt beheren via hun digitale distributiekanalen.

Distributieoplossingen: Shiji-distributieoplossingen

Een combinatie van functies die hotelboekingen via distributiekanalen vergemakkelijken, zoals: Voice, E-commerce, GDS, OTA, Corporate, Wholesale en Tour Operator.

Beheersysteem voor hoteleigendommen & Bedrijfsoplossingen: Shiji Enterprise-platform

Een slimme combinatie van bedrijfsklare functionaliteit, gecombineerd met een hoteleigendomsbeheersysteem dat stroom levert aan individuele hotellocaties of over een vastgoedportfolio, merk of keten.

Point of sales: Infrasys

Een robuuste kassa met maatwerk als vooruitziende blik bij het ontwerp ten behoeve van een restaurant van bijna elk type of serviceniveau, inclusief die van een hotel.

Golfbeheer & Spa-beheer: Concept Golf & Spa

Producten die kunnen worden gebruikt voor golfbanen, clubs, spa's en vele andere vrijetijdsactiviteiten, of het nu gaat om individuele bedrijven, meerdere bedrijven gecombineerd in één faciliteit of zelfs bedrijven die deel uitmaken van een hotel. Deze productcombinatie omvat ook functionaliteit voor klantrelaties en ledenbeheer die naar behoefte wordt gedeeld door Golf, Spa en Hotel.

Reputatie Management: ReviewPro

Een standaard hotelbedieningstool om feedback en onderzoek van klanten vast te leggen, rekening houdend met de lokale markt. Het biedt functies en automatisering om gastbeoordelingen, gastervaringsbeheer, casebeheer en een chatbotdialoog met gasten uit te voeren.

Mobiele oplossingen, Digitale besteloplossingen: MijnCheck

Een multifunctioneel hulpmiddel voor het in- en uitchecken van hotels, het bekijken van gastenfolio's, het bestellen van mobiele restaurants en betalingsoplossingen.

Betaaloplossingen: MijnCheck & Shiji-betalingsoplossingen

Een cross-functionele betalingsoplossing voor bedrijven om bestellingen en betalingen te accepteren met de flexibiliteit om verschillende soorten consumentenbetalingen af ​​te handelen.