Categorie Essentie: Noodoplossingen

Categorie Essentie: Noodoplossingen

Afbeelding: Tapati Rinchumrus/Shutterstock.com

Capsolve kondigt haar Emergency Solutions-onderzoek aan. Dit rapport analyseert de huidige operationele technologieën, zoals paniekknoppen, ontworpen om werknemers veilig te houden en alarmdiensten, management of collega's te waarschuwen wanneer dat nodig is. Dit gratis rapport biedt een inleiding tot de oplossingen die een veiligere omgeving creëren voor alleenstaande werknemers of degenen die werken in of nabij omstandigheden waar communicatie op kritieke momenten cruciaal is.

  • Een samenvatting van de markt voor algemene oplossingen, en
  • Zijn plaats binnen het marketingtechnologie-ecosysteem
  • Huidige trends die de categorie beïnvloeden
  • De kernmogelijkheden van de onderzochte oplossingen
  • De stijlen die worden gebruikt door Solution Providers binnen de markt
  • Belangrijkste wetgevende activiteit